Referenties

Zelf een recensie schrijven? Dat vinden we leuk!

feestje thuis

Goed geleverd en opgehaald volgens afspraak. Een probleempje met de barkrukken is direct goed opgelost.

Inschatting van de benodigde hoeveelheid kwam goed uit.

  
 W. van Deursen        20-5-2019

Wat een bedrijf

Wat handig die partyservice!

Als we in één woord Kapteijns Partyverhuur mogen beschrijven:

 

GOED!(koop)

 

Bedankt!

Ed en Jo

  
 Ed & Jo Sabel        14-5-2019

Sarahfeest

Kapteijns heeft voor mij op locatie drank en de installatie van de muziekinstallatie verzorgd. Dat ging allemaal keurig op tijd en volgens afspraak , met recht ontzorgd feesten. Bedankt voor de fijne service en accurate afhandeling !

  
 Heidi Rust        22-4-2019

Prima service 50 jarige bruiloft

Prima service, vanaf eerste afspraak tot aan factuur alles volgens afspraak geregeld. Goede kwaliteit spullen, schoon glaswek, servies en tafellinnen. Netjes volgens afspraak geregeld en opgehaald. Dank je voor de prima sevice.

  
 C. Kastelijn        10-4-2019

carnaval 2019

super bedankt voor het leveren van de tent met carnavals zaterdag optocht Zijtaart . we hadden hem hard nodig. alles zag er prima uit en op de afgesproken tijden opgebouwd en gehaald. joost maikel en team bedankt hiervoor.

Cafe Zaal Kleijngeld

  
 cafe zaal kleijngeld        3-3-2019

Openingsfeest nieuw bedrijf

De heren van Kapteijns hebben weer netjes geholpen om alles goed op zijn plaats en in elkaar te zetten.  Zowel bij brengen als halen op de afgesproken tijd en topservice bij last-minute wijzigingen. Kapteijns Partyverhuur kunnen wij zeker aanbevelen!

  
 Inkoppers        3-4-2019

Nieuwjaarsreceptie

Jullie hebben op alle vlakken goed met ons meegedacht. Alles ruim op tijd geleverd en weer op tijd opgehaald. De hapjes werden goed ontvangen en waar zeer smakelijk. Ook de levering daarvan was uitstekend.  We zijn kijken terug op een zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie mede dankzij jullie!

  
 Marie-Anne Brandts        10-1-2019

Zakelijk event - Ik heb er geen omkijken naar gehad!

Kapteijns Partyverhuur heeft alles verzorgd voor de feestelijke opening van onze showtuin: catering, tent, toiletwagen, aankleding, etc. Alles top geregeld, en wat ik heel fijn vind, via telefoon en e-mail dus kost mij ook minimaal tijd. Joost begrijpt precies wat ik wil en ontzorgt mij volledig zodat ik aandacht kan hebben voor de gasten. Ook altijd zeer vriendelijke dames in de bediening.  Dank je wel Joost, tot de volgende keer!

  
 Mirjam Rosman        1-12-2018

Kermis Gerwen

Ook dit jaar waren de mannen van Kapteijns er weer op de afgesproken tijden voor de op- en afbouw want dat komt nauw in verband met de opbouw vd kermisattracties en inrichting van de barren door Bavaria. Kortom een bedrijf waarvan je op aan kunt.

  
 Bas        25-10-2018

Bruiloft 2018

Wat een service!! Joost is altijd perfect te bereiken en heeft tot in detail met ons meegedacht. Ook het personeel dat op de dag zelf aanwezig was, waren stuk voor stuk leuk, enthousiast en betrokken. Van de aanwezige gasten ook alleen maar complimenten gehad over de mooie aankleding d.m.v. het geleverde meubilair enz.

Mede hierdoor hebben wij de dag van ons leven gehad.

 

Kortom: Aanrader!!!!

  
 Bart en Randi van der Bruggen        15-10-018

40 jaar getrouwd.

Kapteijns Partyverhuur,wij zijn heel tevreden,alles netjes op tijd,vriendelijk personeel. Wij hebben een geweldig feest gehad. Dank hiervoor!

  
 Ad en Wilhelmien        9-10-2018

Feestje...

Afgelopen weekend een feestje gegeven en alles door Joost laten verzorgen (tent, inrichting ervan, drank, hapjes enz.) en het was perfect!! Zeer goede service en ook de prijs/kwaliteit-verhouding is helemaal in orde. Complimenten!

  
 Ria en Christian        6-10-2018

huur dansvloer

Super geregeld Joost, de dansvloer heeft zijn dienst bewezen en je service ook. Snel geregeld, netjes gelegd en de volgende dag weer opgehaald. Dank daarvoor

  
 Meriam Wollerich        21-9-2018

TOP

We afgelopen weekend een feest gehad. Alles was top geregeld door Joost. De hapjes waren verrukkelijk en op zijn advies hadden we parasols geplaats in de loods en dit gaf meteen zoveel sfeer. Top Joost bedankt.

  
 Antoinette        22-9-2018

Zeer tevreden

Keurig op tijd gebracht en alles zeer netjes verpakt. Ook keurig weer opgehaald. Aanrader!

  
 Jeroen Pruissen        17-9-2018

feestent 25 jarige bruiloft

Goede service, vriendelijk personeel, alles optijd geleverd en weer opgehaald. We zijn heel tevreden.

  
 Fam. Driessens        7-9-2018

Feesttent 18-08 2018

Feesttent gehuurd incl. vloer,  meubilair en drank. alles super op tijd geregeld en geleverd door vriendelijk personeel en alles ook weer keurig netjes opgeruimd. dank hiervoor !!!

  
 familie vd berk        18-8-2018

Goede service

Helemaal tevreden over de service die Kapteijns biedt! Alles netjes bezorgd, meer dan voldoende drank en weer netjes opgehaald. Dik tevreden, kan niet anders zeggen!

  
 Sanne Bekkers        22-8-2018

Bruiloft 20-7-18

20-7 hebben wij onze bruiloft gevierd in onze achtertuin. Hierbij heeft Kapteijns de aankleding, hapjes en drankjes verzorgt. Personeel hadden we zelf geregeld en ook de tent hebben we zelf gebouwd.  

De verzorging door Kapteijns is super gelopen. De vloer is in onderling overleg een dag eerder gelegd zodat wij ruimte hadden om de tent op te bouwen. Daarna is alles ruim op tijd aangeleverd zodat we de bruiloft goed voorbereid hadden. Alle dranken waren ruimschoots aanwezig en hebben we niet op mis gepakt. Ook de hapjes zijn prima verzorgt en waren erg lekker.  

De dag na de bruiloft hebben we rustig alles op kunnen ruimen, waarna Kapteijns een dag daarna alles in een ochtend opgeruimd heeft.

Samenvattend een super bruiloft gehad, met mooie spullen die passen binnen de sfeer met goede service voor een nette prijs.

 

Ellen en Geert

  
 Ellen en Geert        6-8-2018

Sarah tuinfeestje

Vorige week een geweldig tuinfeestje gehad mede dankzij Kapteijns Partyverhuur!

  
 Carin        10-8-2018

Top service!

Wij hebben afgelopen weekend vriendenweekend gehad. Hierbij hadden we de nodige dingen gehuurd bij Kapteijns zoals een koelwagen inclusief drank, tafels, banken, vlonders enz. Alles werd zoals afgesproken op de juiste tijden gehaald en gebracht met nog eens vriendelijk personeel! echt een aanrader.

  
 Marieke Spijkerboer        26-7-2018

Vakantieviering

Onze complimenten, jullie waren precies vlg afspraak aanwezig om tent te plaatsen en weer op te halen. Bedankt.

  
 Vinitex lab.inr.B.V.        19-7-2018

Bar + bier voor een feestje. Dikke 10

Een top bedrijf met geweldige service!! Je kunt ze altijd bellen/appen wanneer je iets te kort komt of vragen hebt. Ze staan altijd voor je klaar en helpen je graag! Zeker aan te

  
 Lars der Kinderen        7-7-2018

Prima tap, netjes geïnstalleerd

Tap gehuurd voor een feestje, plus twee fusten bier. Netjes door het correcte personeel van Kapteijns thuisgebracht en geïnstalleerd met goede uitleg, zodat alles probleemloos werkte. Ophalen werd een uurtje later dan eerder afgesproken, maar Kapteijns belde netjes om te vragen of dit geen probleem was. Niet aangebroken fust bier hoefde niet te worden afgerekend. Uitstekend!

  
 Jasper        3-7-2018

Feestje samen 100

Leuk feest kunnen geven mede dankzij de prima service van Kapteijns. Vriendelijk, snel, vakbekwaam, goede prijs/kwaliteit kortom aanrader.

  
 Denise en Ron van Breemen        25-6-2018

Kermis Nijnsel

Wederom zaken gedaan met Kapteijns Party Verhuur.

Goede communicatie, nette materialen en het nakomen van afspraken!

Kortom een goede samenwerking.

  
 Marco Quivooij        18-6-2018

Geslaagd feestje

Complimenten voor de verhuur en service. Het gemak om zo een feest te geven is heerlijk. Dank je wel voor de goede zorgen en heerlijke hapjes.

  
 R. Caris        13-6-2018

Samenwerking verhuurbedrijf Kapteijns

De samenwerking met uw bedrijf is goed en vriendelijk verlopen.

Zo  hebben wij een leuk weekend gehad. Alles lekker gekoeld met het warme weer.

Dank jullie wel en verder veel succes.

Tot de volgende keer.

  
 F. de Bresser        6-6-2018

Goede samenwerking Kapteijns / ODD Fest

Mede door de prettige samenwerking met Kapteijns Partyverhuur hebben wij afgelopen weekend een gezellig feest neer kunnen zetten!

Wij zijn als organisatie zeer tevreden over de communicatie, kwaliteit en service!

Een betrouwbare partner om een feestje tot een succes te maken!

  
 Organisatie ODD Fest        28-5-2018

Wat een gemak!

Kapteijns Partijverhuur verzorgde mede ons 40 jarig huwelijksfeest.

Wij zijn vol lof over de adviezen en bereikbaarheid van Joost.

Afspraken worden keurig nagekomen. Prijs-kwaliteitsverhouding is prima! Kortom: Een aan te bevelen bedrijf.

  
 Jan en Maria Verhagen        10-5-2018

Ondernemersavond

Dank voor de snelle levering en de goede service van afgelopen donderdag!

  
 Judith Brouwers        24-4-2018

skon feest

Echt een aanrader om alles via Kapteijns party verhuur te laten komen, ze komen netjes hun afspraken na en bij problemen pakken ze meteen de telefoon op en wordt het opgelost.

 

 

  
 Margriet van Kemenade        12-4-2018

Professioneel en keurige service

Als je thuis je netwerk wilt bedanken of een feest wiltgeven ben je meestal veel tijd kwijt. Kapteijnspartyverhuur zorgt ervoor dat je echt kunt genieten. Wij hadden een prachtige tent  die keurig wordt opgebouwd en afgebroken, we hadden alles gehuurd en ook de drank ingekocht. Alles wordt keurig opgehaald en afgebroken en de afwas hoef je ook niet te doen. Mooie praattafels, fijne barkrukken een professionele tent die voldoende ruimte biedt. Wij hadden de Pagode tent. Afspraken worden netjes nagekomen en de mannen die opzetten en afbreken zijn heel professioneel. Ik heb ervan genoten en kan het iedereen aanraden als je zorgeloos iets wil organiseren. Bedankt Joost.

  
 chris van den broek        26-3-2018

Opening van Rossum Installatie

Was top geregeld, niets tekort gekomen, mede door jou een geslaagde opening van ons nieuwe pand!

 

bedankt

  
 Chiel van Rossum        8-3-2018

Carnaval

Carnaval is voor ons geslaagd mede door de materialen die wij hebben gehuurd bij jullie.

 

  
 Stichting Jeugdcarnaval        15-2-2018

Kerstborrel op kantoor

Wederom de uitstekende en vertrouwde service van Kapteijns mogen ondervinden. 's Morgens op de dag van levering bleek  dat het buiten te warm was om het bier koud te krijgen. Even bellen voor een extra koelkast en die werd zondermeer aan de bestelling toegevoegd en 2 uur later hadden we hem al in huis! TOP.

  
 Nellie        27-12-2017

feest

  
 Hannie van Empel        12-12-2017

Open dag Bakkerij Bekkers

Zeer goede service, alleen maar lof!

  
 Bakkerij Bekkers        4-11-2017

Sweet sixteen

Joost en collega's,

 

Dank voor goede service en vooral ook voor het meedenken.

 

Topfeestje voor mn dochter :-)

  
 Arthur Frieser        13-11-2017

Gewoon goed

Als buurtvereniging hebben we Kapteijns Party verhuur gevraagd drank en atributen te leveren.

Via een overzichtelijke site hebben we aangegeven wat we nodig hadden.

Direct daarna een telefoontje om alles door te nemen en vervolgens alles prima op tijd gebracht en gehaald zoals afgesproken. Prima geregeld.  

  
 Buurtvereniging Heikant        5-11-2017

Abraham feest

Joost, bedankt voor de geweldige service! Tis een onvergetelijk feest geworden.

  
 Joan van Gorkum        21-10-2017

Bruiloft 8 sept 2017

We hebben een fantastische dag gehad op 8 sept, mede dankzij kapteijns partyverhuur die alles keurig netjes en mooi heeft verzorgd.

  
 Mari en Annerie Verbakel        8-9-2017

Feest

We hebben een gezellig feest gehad, mede dankzij de goede verzorging van Kapteijns partyverhuur. En ook de rekening viel nog mee.

  
 Henk en Rita        13-9-2017

Housewarming feest

Complimenten! Alles was super goed geregeld! Je hoefde maar te bellen of het werd gedaan! Wij zijn dik tevreden!

  
 Bart Hulsen        14-8-2017

Perfect feest gehad!

Super fijne en goeie service gehad met ons jubileumfeest. Mooie tent en alles zag er netjes en goed uit.

  
 Zorgokee        30-6-2017

Housewarming

Snelle reactie op vragen en complete en keurige levering. Ook ophalen volgens afspraak!

  
 Melis        2-7-2017

25 jarige bruiloft

Super goede service. Alles TOP! Zeker een aanrader.

  
 Frank en Connie        24-6-2017

verjaardagsfeest 60 jaar

Mede dankzij Kapteijns partyverhuur een zorgeloos feest kunnen geven ,de gehuurde spullen netjes op tijd geleverd en opgehaald ,drank altijd voldoende in huis, gekoeld ,en wat nog vol was in kunnen leveren. Ook heerlijke gebakjes geleverd, vele complimenten over gehad.

  
 Gerard en Ans        17-6-2017

Abraham

Abrahamfeestje. Goede service, alles gehuurd van servies, glaswerk, tafels, koelkast etc.  en natuurlijk een Abrahampop.  Vriendelijk personeel, alles wordt keurig aangeleverd op rolcontainers. Goed verzorgt en schoon servies/glaswerk. Zeker een aanrader.

  
 Erwin en Annemarie        12-6-2017

Bierstube-feest met ècht Duits bier

Ook voor speciaal Duits Bier in daarbij behorende glazen kun je bij Kapteijns Partyverhuur zijn. Ons Bierstube-feest was helemaal geslaagd! Daarnaast een goede service, snelle op- en afbouw van de gehuurde spullen, goede kwaliteit en fijn contact met de medewerkers. Super geregeld voor ook nog eens een leuke prijs!

  
 Rens en Sietske        22-4-2017

Surprise

We organiseerden een verrassingsborrel vanwege de lintjesregen op 26 april.

Er werd met ons meegedacht, heel fijn! Het leveren en ophalen van de spullen kon op elk gewenst tijdstip.

Petit fours waren erg lekker!

  
 Judith        28-4-2017

Koningsdag

Op koningsdag nette zaken gedaan met Kapteijns party verhuur.

  
 Café t Kerkpleintje        27-4-2017

25 jarige bruiloft

Wij hebben gebruik gemaakt van een alu tent, omdat deze het beste paste op onze locatie, incl. verlichting en op het laatst nog gebruik kunnen maken van een mobiele verwarming.

Vriendelijk personeel.

Veel complimenten gekregen over de mooie tent.

  
 giel en marijke        1-4-2017

Geweldig feest!

We hebben via Kapteijns een volledig verzorgd feest georganiseerd met tent , drank, diner, geluidsinstallatie, stijlvolle bar en verwarming. De organisatie van te voren verliep prima en ook tijdens het feest liep alles op rolletjes dankzij het geweldige personeel.  We zijn super tevreden!

  
 Hans en Patrice        25-3-2017

Opening praktijk

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van Kapteijns Party verhuur.

Erg tevreden, goede service, vriendelijk personeel en alles netjes afgewerkt en in heel goed overleg.

 

 

  
 Podotherapie Makkelijk Lopen        21-2-2017

Kerstmarkt

We hebben nu voor 2de jaar op rij kraampjes gehuurd voor onze kersmarkt. Ik heb de levering van de kraampjes als prettig ervaren. Er werd snel gereageerd op mijn e-mails en daarbij werd er goed mee gekeken naar een juiste leveringsdatum voor ons. De kraampjes waren mooi.

Bedankt

  
 Novadic Kentron        3-1-2017

kerstborrel

Alles was weer zoals gewoonlijk  op tijd geleverd. TOP!

  
 Kemabo BV        28-12-2016

Verjaardag feestje

Wij hebben drank en happjes laten bezorgen. Ik belde begin van de week en het word perfect geregeld de drank en kachel was er donderdag al en de hapjes kwamen zaterdag (de feestdag) nog nageleverd! Wat niet gedronken is word kosteloos terug genomen ook erg fijn zit je zelf niet met teveel overgebleven drank! Helemaal perfect dus zo snel en top geregeld!

  
 Pluk        11-10-2016

Feest sarah

Mede dankzij de verzorging van Kapteijns partyverhuur hebben wij een gezellig en goed verzorgd feest gehad. De bediening was super.

  
 Marga        28-11-2016

Bruiloft/houseparty

Alles was Top geregeld. Met behulpzaam en vriendelijk personeel. Matriaal was keurig aanwezig. Licht en geluid was perfect kortom voor ons een GEWELDIG feest. Volgende keer gaan we zeer zeker weer met Joost in zee.

  
 Marcel van Herpen        8-10-2016

Bruiloft 2016

Goede service en prijs voor drank en materialen voor onze bruiloft.

Bij tekorten hoef je maar te bellen en wordt er bij gebracht.

Top!

  
 Ben en Carly van Doren        7-10-2016

Prettige samenwerking

Door de ervaring die wij met Kapteijns Party Verhuur hebben kunnen wij stellen dat dit een zeer betrouwbare en prettige partij is.

Het snel schakelen en meedenken met situaties is een sterk pluspunt!

FC Oss

  
 FC Oss        21-9-2016

Top geregeld

Wij hebben goede ervaringen met kapteijns Partyverhuur al een aantal keer hebben ze voor een feestje de drank geregeld en extra meubilair. Ze hebben een groot assortiment en zijn erg flexibel. Of het nu een klein of groot feest is, ze staan altijd voor je klaar. Bedankt weer voor de goede service Joost!

  
 Rob & Elle        20-9-2016

Geweldige bruiloft!

Wij hebben voor ons bruiloft feest zowel tent met alle inrichting en bijhorende zaken, als de dranken bij Kapteijns Partyverhuur afgenomen.

Wij hebben voor Kapteijns gekozen, omdat we in het eerste gesprek het gevoel kregen dat zij er alles voor wilde doen om voor ons een geweldig feest te bouwen. Al onze wensen waren mogelijk, mocht het niet in het assortiment zitten, dan regelde zij het zelf ergens anders. En dat voor een zeer nette prijs. Daarnaast heeft Kapteijns met ons meegedacht, konden er op het laatste moment nog zaken worden aangepast, hoefde we alleen voor de verbruikte dranken af te rekenen en zijn ze zelfs op de morgen van onze bruiloft nog een extra parasol komen brengen in verband met het warme weer.

 

Om een lang verhaal kort te maken: We hadden ons geen betere partner voor de huur van de materialen kunnen wensen! Dankjewel en wij zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen. Het is jullie gegund.

 

Dankjewel voor een geweldige dag!

  
 Luuk & Ellen        18-9-2016

Top feestje

Voor een feestje bij mij thuis heeft Kapteijns Partyverhuur een tent, inrichting, tap en drank geleverd. De communicatie met Kapteijnspartyverhuur verloopt soepel en snel. De producten zijn van goede kwaliteit en worden geheel volgens afspraak geleverd.

Nogmaals bedankt!

  
 Martijn        17-9-2016

Buurt barbecue

Party verhuur heeft voor Buurtvereniging de Beukenbuurt een tapinstallatie met toebehoren geleverd. De gemaakte afdpraken zijn geheel nagekomen. De service is uitstekend en daarbij zijn de prijzen zekef concurrerend.

Wij zullen zeker in de toekomst weer gebruik maken van Kapteijns Party verhuur

  
 Frans Spiekerman Buurtvereniging de Beukenbuurt Sint Oedenrode        15-9-2016

Huwelijk zomer 2016

Op 27 augustus zijn wij getrouwd in Baarlo en mede dankzij Kapteijns Party verhuur was het een fantastische dag. In eerste instantie bestelde mijn man de spullen voor de verkeerde dag, maar gelukkig hebben ze dit bij Kapteijns Party verhuur heel sympathiek opgepakt en gezorgd dat alles toch op de juiste dag werd geleverd. Verder zijn ze allemaal erg hulpvaardig, flexibel en pragmatisch. Super super bedankt!! Echt een top bedrijf!

  
 Hanneke Mertens & Joris Verloop        27-8-2016

JW Event 2016

Rondom het Speciale Congres van Jehovah's Getuigen in Utrecht, Zwolle en Den Bosch hadden wij 2 dagen een evenement met buitenlandse gasten in Nijmegen op 2 locaties. Totaal aantal gasten 250 tot 300 per dag. De samenwerking met Kapteijns Partyverhuur was bijzonder prettig. Bij het opvragen van de offerte werd de volgende dag al telefonisch contact opgenomen en werden details al afgestemd.  De lijst van benodigdheden is in de aanloop tot het evenement een paar keer is aangepast, maar dit was geen enkel probleem. Het werd netjes op de 2 locaties afgeleverd. Wat betreft de prijs/ kwaliteit verhouding; voor de prijs hoef je nergens anders te gaan shoppen en de conditie van de gehuurde spullen was in uitstekende staat.  De medewerkers van Kapteijns zijn vriendelijk en behulpzaam. Dus als je een feestje gaat organiseren waarvoor je moet inhuren - dan kan ik dit bedrijf voor de volle 100% aanbevelen!

  
 Hans van der Koelen        13-8-2016

Bouwvak BBQ

Bedankt weer voor het brengen en halen van diverse spullen!

Mede dankzij Kapteijns Party verhuur was het weer een geslaagde Bouwvak BBQ!

Goede service!

  
 Jolanda Hellings        11-8-2016

overname feest Autobedrijf Kees Vervoort

Op 23-7-2016 hebben we een fantastisch feest gehad, van 14:00 u tot 2:00 u, volledig verzorgt door Joost en collega's. Wij zijn zeer tevreden, en vooral erg blij met het volledig uit handen nemen van opbouw tot afbreken. Het zag er gezellig uit, niks te kort gekomen, prettig personeel, lekker gegeten en de volgende dag was alles al snel weer opgeruimd! complimenten Joost.

  
 Geert Jansen        26-7-2016

Jubileumweekend VV Ollandia

Van 15 t/m 17 juli hebben wij het 60 jarig jubileum van VV Ollandia gevierd. Kapteijns Partyverhuur heeft ons diverse materialen verhuurt zoals tenten en inrichtingsmaterialen. De service was top geregeld!

  
 VV Ollandia        3-8-2016

Wedding!!

Joost heeft er mede voor gezorgd dat onze bruiloft een waar succes is geworden!! Door zijn flexibiliteit en precisie zag het er helemaal top uit! Doordat wij op een weiland een fantastische tent hadden neergezet was enige improvisatie nodig met het plaatsen van de spullen en de inrichting. Joost denkt hierin mee en had het niet beter kunnen doen! De bar van Brabantse sfeermakers maakte het helemaal af. Super bedankt!

  
 Teun en Imke        16-7-2016

Feest Boxtel

Bedankt voor de geleverde spullen en de goede service voor ons Feest. Alles is super verlopen

  
 Barry Slijters        26-7-2016

16-07-2016 feest op locatie

Joost en medewerkers bedankt voor de fijne samenwerking.

Groet John en Wil, namens de Twins.

  
 Twinshomecooking & catering        16-7-2016

Top!

Ruim op tijd opbouwen en afbouwen. Nette jongens die meedenken.

Dankjewel voor de service!

  
 Janneke        25-7-2016

Goed geregeld!

Bedankt, top geregeld! Volgende keer weer!

  
 Jochem        21-7-2016

Goede Service

Bedankt voor de geleverde spullen en de goede service voor onze 2 feesten. Een compliment voor de aardige jongens die zijn komen opbouwen en afbreken en de spullen hebben geleverd.

  
 Brtigit        6-7-2016

helemaal top

Ik wil een dikke duim geven aan de service van afgelopen weekend. Zoals altijd was de service helemaal goed . En hebben we een super feest gehad. Bedankt.

  
 aarts        30-6-2016

wettes dorpsfestijn

mede namens ,

PARTY VERHUUR KAPTEIJNS, kunnen wij terug kijken op een geslaagd evenement, HET WETTES DORPSFESTIJN, nogmaals joost, en zijn jongens SUPER BEDANKT.

NAMENS DE VOORZITTER

  
 peter raaijmakers        29-6-2016

tuinfeest met tent

Kapteijns Partyverhuur heeft voor de derde keer bij ons een feest verzorgd. Het was als vanouds goed en professioneel geregeld.

  
 Wim Beeks        23-6-2016

Super service

Joost super bedankt voor de goed service. Toch nog ff snel een koelkast na leveren omdat ik dat gemakkelijker vind. Geen probleem... Bedankt!

  
 De louw        19-6-2016

groot feest

Op 14 juni kregen wij 250 ouderen op bezoek. Daar wij net wat te kort kwamen aan servies en bestek hebben wij Kapteijns verhuur ingeschakeld. Dat is prima verlopen, wij zijn dik tevreden.

  
 Karen en Ewald van Gennip        16-6-2016

Zilveren bruiloft.

Op 4 juni vierden wij onze zilveren bruiloft. We hebben er ontzettend van genoten. Ons was dan ook alles uit handen genomen door Joost Kapteijns en zijn medewerkers. De tent opbouw en de aankleding. En de verdere catering gedurende het feest. Het zag er allemaal super uit we hebben van vele gasten teruggehoord dat het zo mooi was. Die tent en steiger houten ombouw bij de bar de ledverlichting enz. Complimenten aan Joost en zijn team. En een dikke pluim voor de op en afbouw van de tent hard gewerkt jongens.

  
 Eric en Jacqueline van Zutphen        15-06-2016

Verzorging van een gouden bruiloft

Kapteijns party verhuur heeft afgelopen weekend ons feest verzorgd.

De tent werd paar dagen van tevoren gezet door enthousiaste jeugd. Dit gaf ons de tijd om de tent mooi te versieren.

Verder zijn de materialen die je huurt van een bijzonder goede kwaliteit. Van het servies tot aan de tap en natuurlijk de tent.

Ook zagen we op het laatste moment dat we een koelkast te weinig hadden.

1 telefoontje en binnen het uur stond er een koelkast op de stoep.

Joost en zijn team hebben er mede voor gezorgd dat de gouden bruiloft een onvergetelijke dag is geworden.

Bij een volgend feestje denken we zeker aan jullie !!

  
 Petri Verhagen        10-6-2016

opening kuijpers machile timmerwerken

fijne samenwerking met joost spullen mooi op tijd geleverd en gehaald.

prima !

  
 w kuijpers        26-5-2016

toppers

toppers zijn het bij Kapteijns.

daar kan je iets mee afspreken.

  
 De Gasthuishoeve streekbeleving        26-5-2016

super feest

We hebben een super feest gehad. Alles was goed geregeld, mooie inrichting en de samenwerking met Joost en personeel was optimaal en erg gezellig.

  
 Frank        18-5-2016

Geweldige 50e verjaardag

Joost en zijn team staan voor kwaliteit en nakomen van de gemaakte afspraken.

Mede hierdoor is mijn Sarah feest zeer geslaagd. Een avond om naar terug te kijken. Bedankt !!!

  
 Marie Louise        14-5-2016

Geweldig feest

Joost, heel erg bedankt voor de professionele organisatie van ons feest. We hebben een geweldige avond gehad. Erg prettig dat we ons de hele avond geen zorgen hoefden te maken omdat alles goed verzorgd werd door jullie.

  
 Bart & Saskia        16-4-2016

Goede levering - Meubilair voor feest

Onlangs heb ik een feest gehouden waar kapteijns de spullen voor geleverd heeft! Alles was weer netjes en keurig op tijd geleverd! Goede service!

  
 Ruud Marinus        2015-12-10 10:21:09

Goed georganiseerd - Bruiloft

Wij hebben dankzij Kapteijns Partyverhuur een zorgeloos bruiloftsfeest gehad. De communicatie was prettig en snel. Enige kleine minpuntje was dat wij de lage, ronde tafels minder geschikt vonden om aan te eten. Verder alles perfect geregeld.

  
 Anoniem        2015-10-12 11:20:51

Perfect - familieweekend

Kapteijns Partyverhuur heeft onze opening tot een fantastisch feest gemaakt. Door goed mee te denken, afspraken na te komen en goed materiaal neer te zetten hebben we een probleemloos feest kunnen vieren. Bedankt heren!

  
 Anoniem        2015-09-28 19:35:13

Probleemloos - Prachtige opening!

Wij hebben dankzij Kapteijns Partyverhuur een zorgeloos bruiloftsfeest gehad. De communicatie was prettig en snel. Enige kleine minpuntje was dat wij de lage, ronde tafels minder geschikt vonden om aan te eten. Verder alles perfect geregeld.

  
 Dirk        2015-09-28 12:37:40

Geweldig - Feestje op de oranje nassaulaan

Alles was erg goed geregeld. Op advies van Kapteijns partyverhuur ruim voldoende hapjes en drankjes. Het feest was mede daarom een groot succes. De dag erna werd alles weer netjes opgehaald en opgeruimd. Met andere woorden, prima geregeld.

  
 Ad van Breugel        2015-09-19 11:48:25

Feest - Feest

Erg goed geregeld. Komen afspraken na. Prettig!

  
 Jolanda        2015-09-01 12:46:40

Geweldig - Feest 25-jarig bestaan bedrijf

In één woord: geweldig! Alle gemaakte afspraken worden nagekomen. Vriendelijk personeel, zowel de tentbouwers, als het personeel ten tijde van het feest. Een echte aanrader als je iets te vieren hebt en met Joost kun je alle kant op. Chapeau...

  
 Adrie en Hanneke Peters        2015-09-01 09:37:41

Alles goed geregeld! - Bruiloft

Wij hebben op 25 augustus een feest bij ons thuis gegeven ter gelegenheid van ons huwelijk, dat op dezelfde dag plaatsvond. Twee dagen van te voren hebben de mannen van Kapteijns Partyverhuur de tent opgezet in onze tuin, zodat wij rustig konden versieren en alles in orde konden maken. Het was erg prettig met dit bedrijf te werken! De mannen waren aardig, hadden alles in een mum van tijd onder controle en we hebben ons daardoor nergens druk over hoeven maken, op onze bijzondere dag! Als we weer een feestje geven doen we dat zeker weer met Kapteijns Partyverhuur. Wij zijn dik tevreden over de samenwerking!

  
 Lesley van der Aa        2015-08-31 13:59:35

Alles keurig volgens afspraak - Open huis

Super tevreden over de werkwijze en afhandeling. Alles keurig volgens afspraak geregeld. Goede kwaliteit wijn/prosecco. Een aanrader!

  
 Anoniem        2015-08-25 10:57:52

Goed verzorgd - Feest

Wij hebben een feest gehad wat goed verzorgd was door Kapteijns Partyverhuur. Alles is volgens afspraak goed verlopen. flexibel met kleine veranderingen die je op het laatst altijd tegen komt. De factuur was netjes in orde. Zeker aan te raden.

  
 Zorgokee        2015-07-17 14:07:14